Covid-19 Salgınında hayatını kaybeden sağlık çalışanları Şehit sayılmalıdır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI ve tarafına Ali Bulut bu kampanyayı başlattı

Covid-19 Salgını nedeni ile tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlık sistemi olağanüstü bir yükün altına girmiş bulunuyor. Bu ağır yükün an büyük kısmını ise Doktorundan, Hasta bakıcısına kadar sağlık çalışanları üstleniyor.

Sağlık çalışanları kendilerinin ve ailelerinin yaşamlarını riske atma pahasına görevlerini büyük bir özveri ile sürdürüyorlar. En zor seferberlik koşullarında salgınla mücadelenin en ön safında toplum sağlığı için kahramanca mücadele ediyorlar.

Salgının başlangıcınan bu yana, ağır çalışma şartları yüzünden onlarca sağlık çalışanı hayatını kaybetti. Önümüzdeki dönemde de bu sayının artacağı görülüyor.

Kampanyamızın amacı, Covid-19 Salgınında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının şehit sayılmasıdır. Bu yapıldığında hem  kaybettiğimiz sağlık çalışanlarının mücadelesi gerçek anlamını bulacak hem de geride kalan çocukları ve birinci derece yakınlarına devlet tarafından sahip çıkılarak toplum vicdanı bir ölçüde rahatlatılacaktır.

Bu konuda TBBM'de bulunan partiler tarafından verilen kanun teklifleri karara bağlanmayı bekliyor.

Kampanyaya katılarak ve arkadaşlarınla paylaşarak bu talebin muhataplarına ulaştırılmasına ve amacına ulaşmasına sen de katkı sağlayabilirsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.