Kampanya Kapatıldı

Üniversite Mezununa Sahip Çık Türkiye

Bu kampanya 151 destekçiye ulaştı

Sayın Cumhurbaşkanım, Başbakanım.

Bizler mağdur Üniversite mezunlarıyız. Vatanımız, milletimiz için yıllarca okuduk, çabaladık, emek verdik. Bu emeklerimizin karşılığını maalesef görememekteyiz. Hem maddi hem manevi çok şeyden feragat edip okuduk. Ama mezun olduktan sonra denizden çıkmış balık misali ortada kaldık. Bir çoğumuz özel sektörün kapısını zorladık ama ya sömürüldük ya da kapısından dahi içeri giremedik. Devlet kapısını da zorladık ama orada da hakkımızı gasp ederek yerleşenleri gördük. Bizler devletimizden daha geniş iş sahaları istiyoruz. Bilime önem verilmesini talep ediyoruz. Osmanlı Devletini örnek alırsak en parlak dönemini pozitif ve sosyal bilimlere önem verdiği dönemde yaşadığını görüyoruz. Bir ülkenin kalkınması ve ilerlemesi eğitime verilen önemden geçer.

Bugün Can imzanı bekliyor!

Can Genç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Cumhurbaşkanlığı: Üniversite Mezununa Sahip Çık Türkiye». Can ve imza atan diğer 150 kişiye katıl.