Kampanya Kapatıldı

Çavuşlu'daki Zehir Saçan Çöp Tesisi Kapatılsın

Bu kampanya 473 destekçiye ulaştı

Giresun’un Görele İlçesi Çavuşlu Beldesi halkı olarak içme suyuna karışan çöp sularının yarattığı kirlilikle mücadele ediyoruz. Mevsim şartlarından dolayı günde ortalama 1 metrekareye 100 litrenin üzerinde yağış alan bölgemizde, bilirkişinin olumsuz kararına rağmen açılıp işletilen çöp tesisi çevreye ölüm saçıyor. Geçtiğimiz yıl da şiddetli yağışlardan etkilenen tesiste depolanan çöpler, yağmur sularıyla su kuyularına kadar ulaşıyor. Çöp atıkları nedeniyle rengi artık siyaha dönen Çavuşlu Deresi’nde balık ölümleri gerçekleşiyor. Zehirli su nedeniyle Çavuşlu halkında sağlık problemleri görülüyor. Çöp tesisi, beldenin tüm su ihtiyacını karşılayan kaynağı kirletiyor.

Sizlerden ricamız; muhatabı en yetkili devlet kurumları olan bu kampanyaya bir imza ile bile olsa destek vermeniz ve halk sağlığı adına başlattığımız bu mücadelede yanımızda yer almanız.

Bugün Yusuf imzanı bekliyor!

Yusuf Çelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Cumhurbaşkanlığı: Çavuşlu'daki Zehir Saçan Çöp Tesisi Kapatılsın». Yusuf ve imza atan diğer 472 kişiye katıl.