Hastalığımın teşhisi ve tedavisi için acil desteğine,imzana ihtiyacım var!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Yıllardır bu hastalıkla mücadele ediyorum. Bu hastalığın henüz ve hala bir adı yok. Çünkü teşhis edilmedi. Dolayısıyla tedavi de edilmedi.Gittikçe ilerlerledi ve hızla ilerlemeye devam ediyor. Tüm vücuduma yayılıyor. Her gün "daha ne kadar zarar göreceğim? " hissiyle can cekismeyi haketmiyorum. Kucuk, büyük tum eklemlerimdeki,kıkırdak ve bag dokudaki,bagli bulunan kemiklerdeki acıdan,yürüyemez, oturamaz, sizin günlük, rutin olarak yaptığınız hareketleri genelde yapamaz oldum. Artık hastaneye bile gidemiyorum.Sorun gozlerime,boğazıma, solunum yollarima kadar ilerledi. Kıkırdak dokum serlestigi icin ,yutkunmak,su icmek bile zorlasti. Nihayetinde verilen bazı ilaclar da yarar saglamiyor cunku dogru teshis olmadan tedavi de mümkün olamaz. Bu sorun için çeşitli polikliniklere, doktorlara, profesorlere, üniversite hastanelerine başvurdum. Ya yanlış teşhis ya da "Bizlik bir şey değil. Başka bölüme gidin.Bunu biz arastiramayiz." gibi sözlerden, ağrı kesici reçetelerinden ve kaderime terkedilmekten başka bir sonuç alamadım. Hayatım acıdan, ağrıdan ve bu ölüm tamamlanmasını beklemekten ibaret. Ülkemizde yasal olsaydı, istemeyerek de olsa ötenazi talep ederdim. Çünkü acıya dayanmaya çalışmaktan, genc bir insan olarak yaşamaktan mahrum kalmaktan çok yoruldum.

Devlete, insanlığa ve hekimlere sesleniyorum; Kurtarın beni! Bir yerde hastalığımın teşhisi ve tedavisi(ilerleyisinin durdurulması) mümkün olabilir. Bu size bağlı.

Yurtdışına gidecek imkanım yok. Ülkemden bir sonuç alamadığım için yurtdışına gönderilmeyi talep ediyorum.

Burada bir insanın hayatıyla birlikte, bilim açısından yeni bir hastalığın keşfi söz konusu olabilir. Ne yazık ki ülkemizdeki doktorlar bununla ilgilenmiyorlar ya da nasıl yapabileceklerini bilmiyorlar. Benim yerimde siz de olabilirdiniz. Zaman aleyhime işliyor. Bir insan, tek başına, daha fazla ne yapabilir ki? Acil olarak desteğinizi bekliyorum.

Ümitle.

Bugün Didem imzanı bekliyor!

Didem Poyraz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN: Hastalığımın teşhisi ve tedavisi için desteğine,imzana ihtiyacım var». Didem ve imza atan diğer 193 kişiye katıl.