Hastalığımın teşhisi ve tedavisi için acil desteğine,imzana ihtiyacım var!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Yıllardır bu hastalıkla mücadele ediyorum. Bu hastalığın henüz ve hala bir adı yok. Çünkü teşhis edilmedi. Dolayısıyla tedavi de edilmedi. Hastalık ilerlerledi ve artık çok hızlı ilerlemeye devam ediyor. Tüm vücuduma yayılıyor. Her gün "Tamam bugün ölüyorum." hissiyle can cekismeyi haketmiyorum. Yurüyemez, oturamaz, sizin günlük, rutin olarak yaptığınız hareketleri genelde yapamaz oldum. Sorun boğazıma, solunum yollarima kadar ilerledi. Yutkunmak bile cok zor. Efor sarfedebilecek kadar rahat nefes de alamiyorum. ... Nihayetinde verilen bazı ilaclar da yarar saglamiyor cunku dogru teshis olmadan tedavi de mümkün olamaz. Bu sorun için çeşitli polikliniklere, doktorlara, profesorlere, üniversite hastanelerine başvurdum. Ya yanlış teşhis ya da "Bizlik bir şey değil. Başka bölüme gidin. Psikolojiktir(!) Kafana takma. Bunu biz arastiramayiz." gibi sözlerden, ağrı kesici reçetelerinden ve kaderime terkedilmekten başka bir sonuç alamadım. Hayatım acıdan, ağrıdan ve bu ölüm sürecinin tamamlanmasını beklemekten ibaret. Durumum, her geçen vakit cok daha kötüye gidiyor. Ülkemizde yasal olsaydı, istemeyerek de olsa ötenazi talep ederdim. Çünkü acıya dayanmaya çalışmaktan, genc bir insan olarak yaşamaktan mahrum kalmaktan çok yoruldum.

Devlete, insanlığa ve hekimlere sesleniyorum; Kurtarın beni! Bir yerde hastalığımın teşhisi ve tedavisi(ilerleyisinin durdurulması) mümkün olabilir. Bu size bağlı.

Yurtdışına gidecek imkanım yok. Ülkemden bir sonuç alamadığım için yurtdışına gönderilmeyi talep ediyorum.

Burada bir insanın hayatıyla birlikte, bilim açısından yeni bir hastalığın keşfi söz konusu.Ne yazık ki ülkemizdeki doktorlar bununla ilgilenmiyorlar ya da nasıl yapabileceklerini bilmiyorlar. Zaman aleyhime işliyor. Bir insan, tek başına, daha fazla ne yapabilir ki? Acil olarak desteğinizi bekliyorum.

Saygılarımla.

Bugün Didem imzanı bekliyor!

Didem Poyraz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN: Hastalığımın teşhisi ve tedavisi için desteğine,imzana ihtiyacım var». Didem ve imza atan diğer 153 kişiye katıl.