0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

4B - SÖZLEŞMELİ DİYANET PERSONELİNİN DİKKATİNE

Sevgili 4'bli kardeşlerim sizin gibi bi 4'bli olarak ben de bir çok durumdan mağdurum. Kamuda çalışan benim gibi binlerce kardeşim özlük hakları yönünden, maddi yönden en önemlisi atama ve yer değiştirme hakları yönünden mağdur durumdalar. 2 yıldır evliyim ve evlendiğim günden beri eşimden ayrı yaşıyorum. Bir bebeğimiz olacak ama bensiz, babasız, aklım hep orada ve biliyorum ki aranızda benimle aynı durumda olan, olacak olan, olmuş olan kardeşlerimiz var. Etrafımda çok fazla benim gibi mağdur kardeşlerimiz ve yuvaları var. Aile bütünlüğünün korunması başta olmak üzere diğer haklarımızın da kadrolu kardeşlerimiz gibi olmasını temenni ediyoruz. Eğer hep birlikte olursak yetkililerimiz kesinlikle bizlere yardımcı olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız, Sayın Bakanlarımız, Değerli Milletvekillerimiz,

Tüm sözleşmeli personel kardeşlerimiz için var olan yönetmeliğin güncellenerek kadroya geçirilmeyi ümitle beklemektedir. Sürecin uzaması, bizleri ve bizim ailelerimizi giderek kötüleşen yönde etkilemektedir. Bu durum bizi özellikle manevi anlamda zor durumda bırakmaktadır. Aile bütünlüğümüz ve sağlığımız için sizlerden bir umut beklemekteyiz.

Değerli büyüklerimizden istirhamımız, bizlerin sesi olmanız, bizlere kulak vermeniz ve kadro talebimize destek olmanızdır. Sürç-i lisan ettiysek affınıza sığınır, göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederiz. Gayret bizden, yardım sizden Tevfik Allah'tan... Saygılarımızla

Bugün İbrahim imzanı bekliyor!

İbrahim Görkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.c cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : 4B'LI DIYANET PERSONELINE DE KADRO/ES DURUMUNDAN TAYIN GIBI HAKLARIN VERILMESINI ISTIYORUZ». İbrahim ve imza atan diğer 150 kişiye katıl.