İstanbul, Erenköy Kız Lisesi'nde Kamu malına kasten verilen zararlar cezasız kalmamalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sayın Yetkililer,

İstanbul, Erenköy Kız Anadolu Lisesi deprem riski sebebiyle yıkılıyor. Yaklaşık bir ay evvel okulun bazı demirbaşları (masa, sandalye, pc, fax vs)düzenli bir şekilde taşınmak yerine çalışanlar tarafından pencereden aşağı atılmak sureti ile zayii olmuştur. Tüm yapılanları video ve fotoğraflarla kayıt altına aldık.  Demirbaşlar hala okul bahçesinde gelişi güzel yerlerde tutulmakta ve bu süre içerisinde yağan yağmurlardan dolayı tamamen kullanılamaz duruma gelmiştir.

Okul müdürü, Sn. Saadet Berna Ocakçıoğlu okula sık sık gelip çalışmaları takip etmesine, sosyal medyada defalarca paylaştığımız video ve fotoğrafları görmesine rağmen, hiçbir işlem yapmamıştır.

Çalışan sıfatı altında kim olduklarını bilmediğimiz bu kişiler, Okul müdürü ve yönetimi kamu malına kasten zarar vererek ve/veya müsaade ederek suç işlemişlerdir. Ülke'miz de ihtiyacı olan o kadar çok okul varken, bu sorumsuz davranışları ile milli servetimiz çöpe gitmiştir. Kişi ve sorumlular hakkında ivedilikle işlem yapılmasını talep ediyoruz.

Konuyu bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.

Saygılarımızla,

EKL Mezunları adına