Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 32 destekçi ulaştı

Belirli bir yaşa gelen beyaz yaka çalışanları kalabalık metropollerde trafik, kirli hava ve pahalı yaşam yerine istifa edip, Ege'de küçük bir sahil kasabasında restoran açma hayali kurarlar. Çünkü orada çalışabilecekleri bir başka iş neredeyse yoktur.

Sizce bir arge mühendisi sakin, tertemiz bir Ege sahil kasabasında çalışırsa mı işiyle ilgili daha yaratıcı fikirler üretebilir? Yoksa, gününün 2 saatini trafikte egzoz soluyarak, kalabalık, stresli, pahalı metropollerde yaşamaya çalışarak mı? Teknoloji yarışında ülkemizin yaratıcı insanlara ihtiyacı var. Yaratıcı insanların da kafalarını gereksiz sorunlardan arındırmaya. Kampanyamıza destek olun ve Arge firmalarının Marmaris, Foça, Bodrum, Datça, Kaş v.s. gibi yerlerde de açılmasını devletimizin teşvik etmesini sağlayın.

Bugün METİN imzanı bekliyor!

METİN MEHEL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Arge mühendislerini kalabalık, gürültülü metropoller yerine Marmaris'te çalıştırın...». METİN ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.