3269 Magduru sivil memurlar in uzm.cvs emeklisi haklarinin verilmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

AhmeYıldız TSK'ne 22 yıl Uzman Erbaş olarak hizmet etmiş bizler meslekten yaş haddi nedeniyle mecburen sivil memur olmuş ve resen emekli edilmiş Uzman Erbaş kökenli kesimiz. Asıl mesleğimiz olan Uzman Erbaş emeklisi olmak gerekirken 6000 sayılı kanun buna uygun olmadığı gerekçesiyle bütün emeğimiz elimizden alınarak,20 yılda kazanmış olduğumuz haklarımız yok sayılarak ve mağdur edilmekteyiz.Hakkımız olan Uzman Erbaş Kimliği ile Uzman Erbaş emeklisi olmaktır. Uzman erbaşın sahip olduğu her türlü mali sosyal ekonomik iyileştirmeden aynı şekilde faydalanmamız gerekirken geçici olarak kısa süreli verilen sivil memurluktan memur emeklisi olmayı kabullenmemiz mümkün değildir. Uzman Erbaşlara verilen ve 10 Şubatta resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6663 Sayılı kanunun 17nci EK GÖSTERGEYİ İÇEREN maddesinin gerekli yasal düzenlemesi yapılarak hak kaybımızın giderilmesi ve bu ayrımcılığın kaldırılması beklentimizdir.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Yıldız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C.Basbakanligi: 3269 magduru sivil memurlar in uzm.cvs emeklisi haklarinin verilmesi». Ahmet ve imza atan diğer 150 kişiye katıl.