ŞAMDAN PLUS MART SAYISI BAYİLERDEN TOPLATILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Şamdan Plus dergisi Mart sayısı kapağına uçak kazasında hayatını kaybeden ve henüz cenazeleri kalkmamış 11 genç insandan Mina Başaran'ı bir moda çekiminden olan resmini derginin kapağına taşıyarak, insani duyguları ayaklar altına alarak, vicdan yoksunu bir girişimde bulunmuştur. Bunun yanısıra dergi kapağında aynı zamanda moda haberleri de normal akışında yer almaktadır. Dergi, hayatını kaybeden insanlara atfedilmiş özel bir sayı değildir. Habercilik, doğru ve dürüst habercilik yapma ilkelerine dayanır. Magazin haberciliğinde dahi bu böyledir. Zor bir dönemden geçen ülkemiz, gelen şehit haberlerinin yanında bu haberden de bir o kadar sarsılmıştır. Geriye kalan aile bireylerinin ve tüm sevenlerinin acılarına saygı duyulması ve benzer haberlerin yapılmasının önüne geçilmesi gerekir. Şamdan Plus Mart sayısının satış noktalarından geri çekilmesi gerekir.

Bugün Vittorio imzanı bekliyor!

Vittorio Zagaia bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C.BAŞBAKANLIK BASIN : ŞAMDAN PLUS MART SAYISI BAYİLERDEN TOPLATILSIN». Vittorio ve imza atan diğer 3.431 kişiye katıl.