Kyk Yurtlarındaki İnternet Hızı Sorunu

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bildiğimiz gibi Kyk yurtlarında binlerce öğrenci konaklıyor. Devlet yurtları şüphesiz ki kalınacak en ekonomik ve en güvenli yerler biz öğrenciler için. Fakat bazı sorunlar da var tabi. Bunların başında şüphesiz internet sorunu geliyor. Yurtlarda fazla öğrenci kaldığı için haliyle internet hızı çok düşüyor. Bir sayfayı açabilmek için dakikalarca bekliyoruz. Bir videoyu bile takılmadan 144p kalitede izleyebiliyoruz ancak. Bizlerin yetkililerden isteği bu soruna çözüm getirmeleri. Her öğrencinin kendine ait bir adil kullanım kotası olabilir. Yapılamıyorsa bile hepimizden cüzi bir miktar para alarak kişiye özel internet bağlanabilir. Kimimiz mühendis kimimiz doktor kimimiz öğretmen kimimiz işletmeci... Her öğrencinin ihtiyacıdır internet illa ki ödevi çıkar, iş başvurusu yapmak ister ya da eğlenmek için film izlemek ister. Bu kampanyayı imzaladığınız takdirde Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, KYK Genel Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Bakanlığından yetkililerinin dikkatini çekecek belki de bir el atma gereği duyacaklar. Biliyoruz ki bu sorun devletimiz için küçük ama biz öğrenciler için büyük bir sorun. Gereğinin yapılacağını umaraktan teşekkür ederim herkese.

Bugün Yusuf imzanı bekliyor!

Yusuf Karadağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Başbakanlık: Kyk Yurtlarındaki İnternet Hızı Sorunu». Yusuf ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.