0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi metalurji mühendisliği üçüncü sınıf öğrencisi Betül Ceylan, misafir olarak kaldığı Arif Nihat Asya Yurdu yönetimi tarafından kurallara uygun davranmadığı iddiasıyla uyarıldı.

Yurt tarafından uyarılan Betül Ceylan’a verilen ‘İfade formu’ nda, ‘Misafir olarak barındığınız Arif Nihat Asya Yurdu’nda 4 Haziran tarihinde hakkınızda tutanakta yurt kurallarına uygun davranmadığınız ve bu konuda size yapılan uyarılara karşı yurt idaresine saygısız davranışlarda bulunduğunuz hakkındaki ifadenizi yazmanızı rica ederim’ denildi.

Her geçen gün kadına karşı toplumsal ve kurumsal baskının arttığı ülkemizde adaleti sağlayacak kurumlara inanç ve güvenimiz azalıyor. Bizler her inanca eşit mesafede yaşamayı amaç ediniyor, toplumu hoşgörüye ve eşitliğe duyarlı olmaya çağırıyoruz. Aksi halde bir dönemin ezen kesimi bir diğer dönemin ezileni olacaktır. Bu kampanyanın istediğimiz hedefe ulaşması ayrımcılığı ve kini ortadan kaldırmada bir nebze olsun fayda sağlayacaktır. Duyarlı ve içinde insana olan sevgisini yitirmemiş kimseleri bize desteğe davet ediyoruz.

Bugün Süleyman imzanı bekliyor!

Süleyman Köse bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C Başbakanlık: KYK Yurdunda şort giydiği için ifadesi alınan Betül CEYLAN için adalet istiyoruz.». Süleyman ve imza atan diğer 108 kişiye katıl.