Kampanya Kapatıldı

Dilimizi korumak

Bu kampanya 18 destekçiye ulaştı

Malum son zamanlarda ülkemizde sıkça artan suriyelileri ve kentlerde düzensiz dağılımlarını anlatmama gerek yok.Biz insanı görevimizi yaparak yardıma muhtaç kişilere kapılarımızı açtık lakin son zamanlarda sıkça karşılaştığımız bir sorun 'Arapça Tabela' biz bunu istemiyoruz !  Atalarımız , dedelerimiz çanakkalede kurtuluş savaşında gerek diğer milli mücadelelerde suriyeli vatandaşlar elini kolunu sallayarak dilimize kendi dillerini kendi alfabelerini soksunlar diye mi mücadele verdiler ? HAYIR !!!

Bunun biran önce önüne geçilmesini milli değerlerimize sahip çıkılmasını 'Suriyeli mültecilerin' bir işletme işletirken bunu kanunun belirlemiş olduğu yasalara uyarak usule uygun bir biçimde Türkçe kullanarak gerçekleştirilmesini istiyoruz.BURASI TÜRKİYE !!! Dilimiz TÜRKÇE !

Bugün Ahmet sert imzanı bekliyor!

Ahmet sert Cetin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.c başbakanlık : Dilimizi korumak». Ahmet sert ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.