Kampanya Kapatıldı

Engelli kelimesi kalksın.

Bu kampanya 63 destekçiye ulaştı

Bu konuya şu yüzden önem veriyorum. Ben biri yürüme engelli abisi olan bir birey olarak bu engel kelimesinden hiç hoşlanmıyorum. Hiç bir bireyin de hoşuna gideceğini zannetmiyorum. Öncelikle şu konuya değinmek istiyorum herkes engelli değilmi şu hayatta?  Kimimiz yürüme, kimimiz yüzme, konuşma, görme, düşünme, fizik, matematik Vs Vs yani herkesin bir engeli var o yüzden herkes engelli ise hiç kimse engelli değildir. Engelli kelimesinin onları ötekileştirdiğini ve hayattan kopardığını düşünüyorum. Heryerde bu kelime kalksın ve onlara artık kimse engelli demesin ben daha güzel ve daha anlamlı bir isim buldum bu işe "Engelli"  yerine "Hayat dolu insanlar" desek dünya çok daha güzel olur ve onlara herkes böyle hitap ettiğinde onları ötekileştirmemiş oluruz lütfen herkes sesimi duysun yetkililere sesleniyorum. Belki Türkiye olarak Dünya'da devrim yaparız?

Bugün Naim imzanı bekliyor!

Naim durmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C Başbakanlığı, T.C Cumhurbaşkanlığı, T.C İçişleri Bakanlığı : Engelli kelimesi kalksın.». Naim ve imza atan diğer 62 kişiye katıl.