Kampanya Kapatıldı

Şehit PÖH Murat Yatarkalkmaz anısına kütüphane açılmasını istiyoruz.

Bu kampanya 815 destekçiye ulaştı

Şehit Murat Yatarkalkmaz 10.02.1989 Ankara doğumlu , memleketi Çorum Boğazkale'ye bağlı Yazır köyü , iki ablanın tek erkek kardeşiydi. Kırıkkale Üniversitesi'nde Fizik bölümü okurken 2. sınıfta bırakıp polislik sınavına girdi ve kazandı. PMYO'dan mezun olup 3 yıl Ankara Çevik Kuvvet olarak görev yaptı. Özel Harekat olmayı çok istiyordu ve oldu , Hakkari'ye tayini çıktı. Doğu görevinin bitmesine 4 ayı kalmıştı, Yüksekova'da keskin nişancı tarafından vurularak şehit oldu. Ankara Cebeci Polis Şehitliğine 22.03.2016'da defnedildi. Kardeşim okumayı çok seven bir insandı, çok kitap okurdu ve okuduğu kitapları arkadaşlarına hediye ederdi , kardeşimin anısına kütüphane açılmasını çok istiyorum. Gereğinin yapılmasını talep ve arz ederim.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Altundağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Ankara Valiliği : Şehit PÖH Murat Yatarkalkmaz anısına kütüphane açılmasını istiyoruz.». Mustafa ve imza atan diğer 814 kişiye katıl.