Çocuklarımızı görme hakkımızı geri istiyoruz!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hayat yeterince zor. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışmak zorundayız.Bunu yaparken de bir yanımız eksik kalmamalı. Çocuklarımız ne zaman ne yapıyor daha önce görebilirken bir nebzede olsa içimiz rahat edebiliyordu ama simdi kreşler kapalı bir kutu.Medya da duyulan haberlerden sonra anne-babalar olarak diken üstündeyiz.Ve tüm bunların üstüne de basit sebeplerle çocuklarımızı izleme hakkımız engellendi.Buna sebep olarakta ögretmenlerin sınıf icinde izlendiği icin rahat edemediği,velilerin sürekli çocukla ilgili soru sorduğu gösteriliyor. Küçücük,daha konuşup derdini anlatamayan çocuklarımızı(kaldı ki konusabilenler bile tehtit edilerek,zor kullanılarak susturulan,iğrençliklerin üstü kapatılanları hatırlatmak bile istemiyorum)hic tanımadığımız insanlara emanet etmek zorunda kalıyorken,onları görmek,güvende olduklarını bilmekte anne baba olarak en doğal hakkımız...Hangisi daha önemli acaba? Devletin görevi vatandaşlarını koruyup,gözetmek ve refah içinde yaşamalarını sağlamaksa,bunlara çocuklardan başlamalı...Anne-Babalara bu haklarını geri verin ki daha büyük yaraların açılması engellensin!!!! Sizde destek olun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı-Milli Eğitim Bakanlığı bizi duysun...!

Bugün derya imzanı bekliyor!

derya canara bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı: Çocuklarımızı görme hakkımızı geri istiyoruz!!!». derya ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.