tecavüz cezasız kalmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Yıllardır insanların canından can koparan olaylar yaşanıyor ve biz millet olarak hiç birşey yapamadığımız için derin keder duyuyoruz. Artık elimiz kolumuz bağlı kalmasın, uykularımız kaçmasın, korkmadan yaşayalım istiyoruz. Evet, tecavüzden, cinayetten, canilikten,sapıklıktan bahsediyorum.

Bugüne kadar kaç tane tecavüzcü ceza çekti? Ya da gerçekten hakkettiği cezayı aldı? Kadınlar giydikleri kıyafetlerden suçlandı da küçücük bebeklerin suçu günahı neydi? Ya da hayvanların? Bu soruların tek bir cevabı var oda sapkınlık.

Son günlerde çıkan haberler eminimki her insan evladının ciğerini dağlamıştır. Kendi evladının,sevdiklerinin başına gelebilecekleri düşündükçe kahrolmuştur. Yazmaya bile utandığım olaylara karşı sesimizi duyurmaya çalışmaktan başka çaremiz, başka umudumuz yok. Biz millet olarak üzülmekten yorulduk ama artık YETER! Suçlar cezasız kaldıkça bu sapık ruhlar vazgeçmeyecek.

Lütfen, lütfen, lütfen yardım çağrımızı duyun ve tecavüzcülere caydırıcı cezaları kanunlaştırın. Öyle cezalar verin ki bir daha kimsenin aklından böyle suçlara yeltenmek geçmesin. Çünkü suçlar cezasız kaldıkça meşrulaşıyor. Yüce Türk adaletine inancımız sonsuz. İnanıyorum ki merhametli Türk Milleti ve Yüce Türk Devleti sessiz kalmayacaktır.

Saygılarımla.

#tecavüzesessizkalma

Bugün sena imzanı bekliyor!

sena kanoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. ADALET BAKANLIĞI: tecavüz cezasız kalmasın!». sena ve imza atan diğer 1.588 kişiye katıl.