Milli Bisikletci, Antrenör Uğur KOYUNCULAR'ın Katili Serbest Kalmasın..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

8 Haziran 2018 Sabahı Antrenman Sırasında Gaziantep-Kahramanmaraş Yolu Yığınlı Mevkinde Emniyet Şeridinde İlerlerken Arkadan Gelen Aracın Çarpması Sonucu Milli Sporcu ve Antrenör Uğur KOYUNCULAR'ı Kaybettik. Bir Anne Evlatsız, 1 Eş Kocasız, Bir Küçük Kız Çocuğu Babasız, Yaklaşık 30 Sporcu Hocasız Kaldı. Bizleri Bu Duruma Düşüren Cani, Katil İMAM K. İsimli Şahız Olayın Aynı Günü Anlamsız Bir Şekilde İfadesi Alınıp Serbest Bırakıldı. Hocamızı Geri Getiremeyiz Ama Adaletin Tecelli Etmesini Sağlayabiliriz. Bu Katilin Tutuklanmasını ve Cezası Ne İse Çekmesini İstiyoruz, Yetkilileri Göreve Çağırıyoruz..

Olay Yerinde Yapılan İncelemelerde Çarpışma Yerinden Yaklaşık 100 Metre İleride Hocamızın Naaşı Bulundu ve Yerde Hiç Fren İzine Rastlanmadı Buda Bu Olayda Bir Kasıt Olabileceğini Gösteriyor. Soruşturmaya Bununda Dahil Edilmesini İstiyoruz. Bir İnsan Hayatı Bu Kadar Basit Olmamalı..

Bugün Uğur imzanı bekliyor!

Uğur Gökdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Adalet Bakanlığı: Milli Bisikletci, Antrenör Uğur KOYUNCULAR'ın Katili Serbest Kalmasın..». Uğur ve imza atan diğer 1.091 kişiye katıl.