Hanifi YER'in yargılanmasını istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Hanifi YER adlı şahıs Forex yatırımı yaptığı ve yüksek kâr payı vaadiyle çoğu askeri personel olmak üzere 1000 üzerinde kişiden yaklaşık 200.000.000 TL (ikiyüzmilyon)para toplayarak geri ödeme yapmamıştır.Bu şahısa yatırım yapan arkadaşlar çoğu miktarı kredi kullanarak yapmış şu an ödeme zorluğu yaşayarak ekonomik darboğaza girmişlerdir.İcra davalarından kurtulmak için üzerindeki gayrimenkulleri elden çıkararak mal kaçırmıştır.Yine bu Şahıs hakkında açılan davalar alacak-verecek davası olarak değerlendirilip kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmektedir.Hukukun üstünlüğüne inanıyor ve Hukuk nezhinde mağduriyetimizin giderilmesi için  Hanifi YER adlı şahsın dolandırıcılık suçundan yargılanmasını Yüce Türk Adaletinden talep ediyoruz.

Bugün İbrahim imzanı bekliyor!

İbrahim Çankaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C Adalet Bakanlığı: Hanifi YER'in yargılanmasını istiyoruz.». İbrahim ve imza atan diğer 224 kişiye katıl.