İşkur İşbaşı Eğitimi Prim Sistemi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba arkadaşlar,

Önceki yıllarda İşkur işbaşı eğitim proğramı adı altında 6 ay kadar çalışmış olduğumu ve bunu uzun vadeli emekliliğime nasıl yansıtabileceğim konusunda bilgi almak amacıyla bimere başvurdum.
Tarafıma; "46 kodlu aylık prim hizmet belgesi ile bildirilen İşkur kursiyerleri için sadece kısa vadeli prim ödenmekte olup, emekliliğe esas uzun vadeli prime çevrilmesi imkanı bulunmamaktadır." şeklinde dönüş sağlandı. Ancak biz kurumda işe girerken tarafımıza böyle bilgi aktarılmadı. Sonraki yıllarda, istediğimiz takdirde ekstra ödeme ile uzun vadeli prime çevirip bu çalışma gününü saydırabileceğimiz tarafımıza Kayseri İşkur şubesi yetkilileri tarafından söylendi. Benim gibi belkide milyonlarca insan bu prim gününü saydırabileceğini düşünerek emek harcayıp aylarca çalıştılar. Şuanki mevcut sistemin halkın açısından faydalı değil, uzun vadede zararımıza olduğunu düşünmekteyim. Bende bu program dolayısı ile mağdur edilmiş durumdayım. Maduriyetimizin en yakın zamanda giderilmesini bakanlığımızdan talep ediyorum ve sizinde bir imza ile bu haksızlıkta tarafıma destek olmanızı rica ediyorum. Bu tüm Türkiye'de yaşayıp bu program dolayısı ile çalışanları etkilemektedir.

Saygılarımla

Bugün Mesut Bahtiyar imzanı bekliyor!

Mesut Bahtiyar Dönmez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI: İşkur İşbaşı Eğitimi Prim Sistemi». Mesut Bahtiyar ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.