Denetimsiz İş Ekipmanlarının sebep olduğu kazalara son!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhabalar;

Bildiğiniz gibi Bursa'daki kazanın patlamasından sonra iş güvenliği uzmanı olan arkadaş tutuklandı. Biliyorsunuz 2 Suriyeli sigortasız işçi öldü. Buna istinaden Bursa'ya 30 müfettiş gönderilerek tüm sanayi bölgelerindeki firmalara denetimler başlamıştır. Zabıta eşliğinde firmalara giden müfettişler, zabıtaların kapıları tutması sonucu dışarı çıkışı yasaklıyor ve Sigortasız çalışanları tespit etmek için çalışma yapıyorlar.

Bu bilgiler doğrultusunda işlerini bilmeyen fırsatçılar sahte raporlar hazırlayarak firmaların üzerinden yükü atmaya kalkışıyor.

SAHTE RAPORLARA SON!

Bizler yıllarca eğitim alarak, emek sarf ederek, alın terimizle yaptığımız işleri; menfaat ve üç kuruş paraya bir çırpıda sahte imzalar ve yetersiz bilgiler eşliğinde yetkisini kötü amaçlar için kullanan şahıslar yapmaktadır.

Maalesef ki bu şahıslar raporlarını bu işi hakkı ile yapan çalışanların, kontrol fiyatlarında indirim, komisyon vb. gibi kelimeleri kullanarak haklarına girmektedirler.

Biz Periyodik Kontrol Uzmanları olarak bu tür uygulamalara son vermek ve kontrol raporlarının hazırlanmasındaki sıkıntıları gidermek için yetkilileri iş başına davet ediyoruz.

Zamanında ve düzgün yapılan kontroller, Kaliteli bir iş yaşamı getirir.

Bugün Kerim imzanı bekliyor!

Kerim Taşkınsu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI: Denetimsiz İş Ekipmanlarının sebep olduğu kazalara son!!!». Kerim ve imza atan diğer 38 kişiye katıl.