İlk 6 ay anne sütü - ilk 6 ay ücretli izin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bebeklerin sağlıklı bir şekilde beslenmesi ve gelişmesi için doğumdan itibaren ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi - emzilirmesi yönünde anneleri bilgilendirme yapılmaktadır. Çalışan annelere verilen doğum izni süresi ise bunu desteklememektedir. Anneler maddi sebeplerden işe başlamak zorunda olduğu için bebek anne sütü yerine mama ile beslenmeye mecbur bırakılmaktadır. Çalışan annelerin de ilk 6 ay bebeklerini anne sütü ile besleyebilmeleri - bebekleriyle ilgilenebilmeleri - hepimizin geleceği olan evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde büyütmek ve hayata hazırlamak için maddi kaygı olmaksızın annelerin ücretli izinli olmalarını istiyorum.

Bugün T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı imzanı bekliyor!

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı: İlk 6 ay anne sütü - ilk 6 ay ücretli izin». T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve imza atan diğer 950 kişiye katıl.