Önlisans Bankacılık mezunlarına Bankalarda istihdam istiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bankacılık önlisans mezunları hiç bir devlet kademesine atanamadığı gibi bankalarda istihdam edilmiyor. Sadece özel bankalar değil kamu bankaları da önlisans mezunlarını işe almıyor. Bu haksız durumun düzeltilmesi ve biz önlisans bankacılık mezunlarının mağduriyetinin giderilmesi bir zorunluluktur. Meslek bilgisi ve yeterlilikler olarak gerekli eğitimleri almış olmamıza rağmen, her hangi bir 4 yıllık üniversite bitirmiş birisi bizim çalışmak için okuduğumuz pozisyona atanıyor başvuruyor ama eğitimini alan önlisans mezunları başvuramıyor. Türkiye genelinde bir çok Bankacılık Önlisans bölümü eğitim vermekte ve her sene binlerce kişi mağdur olmaktadır. Bu haksız duruma dur demek ve sorunlarımızın giderilmesi için lütfen gerekli imza sayısına ulaşalım ve sesimizi duyuralım. Bizim gelecek hakkımızı elimizden alamazsınız kalifiye eleman olan bizleri mağdur edemezsiniz. Hiç bir meslek sahibi olamadığımız gibi mezun olduğumuz diploma da bir yetkinlik vermemekte. Devlet bu Önlisans bölümlerini kaldırmalı yada gerekli istihdam konusunda mağduriyetleri gidermelidir. İşsizliğin giderek büyüdüğü ve genç işsiz sayısının giderek arttığı bu günlerde biz Bankacılık Önlisans mezunlarının çığlık sesi artık duyulmalıdır.

Bugün İbrahim imzanı bekliyor!

İbrahim YAVUZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU :Önlisans Bankacılık mezunlarına Bankalarda istihdam istiyoruz!». İbrahim ve imza atan diğer 97 kişiye katıl.