Akaryakıttaki ÖTV kaldırılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Akaryakıt üzerinden alınan ÖTV  nin kaldırılması yada makul  bir düzeye çekilmelidir. Dışa bağımlı olduğumuz akaryakıt dövizdeki artışlar sonucu artık cep yakar hale gelmiştir. Varil fiyatı 2016 da 100 usd den 30 usd lere indiğinde akaryakıt fiyatları aynı oranda  inmedi. Ancak kurda yada varil fiyatlarında yaşanan artışlar gecikmesizin akaryakıt fiyatlarına yansıtılıyor. Devlet fırsatçılık yapıyor. 1999 depremi sonrası hayatımıza giren ve geçici olacağı söylenen ÖTV yaklaşıl 20 yıldır karabasan gibi hayatımızda. Ben hep 100 TL alıyorum zam beni etkilemez yada arabası olanlar düşünsün banane diyen vatandaşlar bu zamlar size ulaşım maliyeti olarak pazardaki meyve sebzeden çocuğunuzun servis ücreti olarak dönecektir. Akaryakıt üzerindeki Ötv ya kaldırılsın yada sabit bir tutar olarak alınaın litre başına 1 TL gibi.

Bugün Osman imzanı bekliyor!

Osman mandacı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.B.M.M: Akaryakıttaki ÖTV kaldırılsın.». Osman ve imza atan diğer 147 kişiye katıl.