Kampanyanın muhatabı: T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve 3 diğer muhatap daha

Tütüne olan sınırlandırma kalksın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

1. Bizler Adıyaman halkı olarak tütün ile geçimini sağlayan çiftçilerin Malatya için kayısı Gazi Antep için fıstık ne ise Adıyaman için de tütün o derece bizim için önemli sabahın erken saatlerinde kalkıp tarla da işçiler ile güne başlayıp gece geç saatlere kadar yorgunluk yada hastalık demeden çoluk çocuk olmak üzere büyük küçük bir ailede kim varsa çalışmaktayız bizler kimi zaman okula gitmek isteyen çocuklarımızı veya hasta olan aile bireylerimizin refahı için çalışıyoruz son zamanlarda ekmeğimiz alnımızın teri olan tütün parasını devletimiz elimizden almak istiyor kimsenin malında mülkünde parasında veya kazandığı üç kuruşta gözümüz Yok sadece devlet nezdinde bize de vergiyse vergi kanun sa kanun getirilmesinden yanayız biz de isteriz ki kaldırıp sattığımız mahsülden devletimiz de yararlanmasını kaçak veya gayri resmi bir iş yapmak istemiyoruz ama bize bir yasa veya yönetmelik getirmeden her seferinde malımızı yakalayıp yakılmasını doğru görmüyoruz emeğimizi ve karşılığını istiyoruz unutmayalım ki adalet ancak ve ancak doğru kararlar ile verilebilir herkesin isteği rahat bir iş yapmak çocuklarının ve ailesinin rızkını kazanmak bizler şimdiye kadar baş kaldırmadık asla da yapmayacağız biz hakkımızı yıkarak kırıp dökerek değil hak ile hukuk ile yapmak istiyoruz lütfen kimsenin eğitim parasını hastane parasını veya rızkını elimden almayın bu konuda ki düzenlemeler ile bizler de devletimizde refaha erişecektir saygılarım la ;

UĞUR ÇOKTAŞAR

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
  • Faruk Çelik
  • Mehmet Mehdi Eker
  • Kutbettin Arzu

Uğur Çoktaşar bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 215 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Yilmaz imzanı bekliyor!

Yilmaz Bektaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tütüne olan sınırlandırma kalksın». Yilmaz ve imza atan diğer 214 kişiye katıl.