0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba Arkadaşlar Burada çözmeyi hedeflediğimiz sorun Türknet'in müşterilerine ilk görüşmede internet bağlantısının hemen bağlanacağı ve bunun için modem alınması gerektiğini ve belgelerin kendilerine şubeleri olmadığı için kargo bedeli ödenerek gönderilmesi taleplerini karşılayan ve yaklaşık 350-400 tl harcadıktan sonra internet bağlantısının bir aydan fazla süre geçmesine rağmen bağlanmaması çeşitli bahaneler öne sürülmesi ( bahanelerin en meşhuru binada boş port olmadığıdır. Bunu TTNET sorduğumuzda ise portun mevcut olduğu öğrenilmiştir.) İkinci çözmeyi planladığımız sorun ise bazı insanlar internet hizmeti almadığı halde bu insanlara fatura çıkarılarak ödetilmesi. Bu müşteri mağduriyetlerinin şirket tarafından karşılanması ve ya müşterilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için başlatıyoruz. Sizlerden destek bekliyoruz. lütfen her konuda duyarlı olduğunuz gibi bu konuyu da hafife almayarak desteğinizi esirgemeyiniz. Desteğiniz için Teşekkür ederiz.

Bugün Ali imzanı bekliyor!

Ali Özdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türknet: Türknet'in müşteri mağduriyetinin önlenmesi ve zararın şirket tarafına ödetilmesi». Ali ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.