Kampanya Kapatıldı

Türkiye'nin tek engelli spor dergisi Limitsiz Spor'a destek istiyoruz.

Bu kampanya 56 destekçiye ulaştı

Merhaba,

Her şey 2015'in Ekim ayında başladı. O sıralar engelli sporcularımız Rio 2016 Paralimpik Oyunları’na hazırlanma telaşındaydı. Bizden de Rio öncesi bir film hazırlamamız isteniyordu.

Filmi hazırladık: https://www.youtube.com/watch?v=8HdGR5w1fcs

Ama film hazırlıkları sırasında tüm dünyada o güne kadar yapılmış işleri taradıkça, ülkemizde bu alanda ne kadar az sayıda profesyonel çalışma olduğunu, şaşkınla fark ettik.

Oysa bakanlık, spor müdürlükleri, federasyonlar, antrenörler, perde arkasında onlarca insan ve en önemlisi sporcularımız canla başla çalışıyordu. Ulusal ve uluslararası başarılar da ardı ardına geliyordu. Buna rağmen engelli sporcularımız hak ettiği ilgiyi görmüyordu.

İşte Limitsiz Spor dergisini hayata geçirme fikri ilk olarak o zamanlar filizlendi. Fikrimizi kime anlatsak, nereye sunsak o kadar büyük bir ilgi ve destekle karşılaştı. Yola çıkmak için ihtiyacımız olan tek şey birikim ve cesaretti. Çünkü elinden gelenin en iyisini yapmak için bunca çalışan bu muhteşem camiaya, her alanda “en iyisini” sunmak gerekiyordu.

Uzun hazırlıkların ardından nihayet 2017 Yılı başında ilk  sayımızla yola çıktık. Şimdi altıncı sayıyla yılı kapatıyoruz.

İki temel hedefimiz var: Birincisi, daha çok sayıda engelli sporcuya ulaşarak süreç içerisinde onların da yazıp çizdiği, sesini duyurduğu nitelikli bir platform olmak. İkincisi, daha çok sayıda engelliyi sporla buluşturup hayatlarına yeni bir pencere açabilmek…

Tümüyle kendi çabalarımızla ve kendi kaynaklarımızla çıkardığımız bu dergiye geçtiğimiz günlerde bir de web sitesini ekledik: www.limitsizspor.com

Bu dergiyi daha da iyileştirerek devam ettirmek istiyoruz. Ama bunun için yardıma ihtiyacımız var.

Hem gündelik hayatta hem profesyonel alanda boğuştukları sıkıntılara rağmen çok büyük başarılara imza atan engelli sporcularımızın, her bakımdan “en iyiyi” hak ettiğine yürekten inanıyoruz.

Biz destek olur musunuz?

#LimitsizSpor

Bugün Limitsiz Spor imzanı bekliyor!

Limitsiz Spor bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiyenin tek engelli sporları dergisi Limitsiz Spor'a destek istiyoruz.». Limitsiz Spor ve imza atan diğer 55 kişiye katıl.