Türkiye'ye Server İstiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İyi günler,Rainbow Six Siege adlı Ubisoft firması tarafından piyasaya sürülen oyunumuzda Uluslararası bir server sistemi uygun görülmüş.Bu uluslararası(seçilebilir) sistemde Türkiye'ye en yakın server Batı Avrupa'dır.Nasıl ki Uluslarlarası server de kendi milletlerinden olanların sözlerini veya isteklerini gerçekleştirdikleri gerçeği değişmez.Ama iş Türkiye'de oynayanlara gelince isteksizlik içerisindeler bu yüzden Bize daha yakın bir server Açılmasını hatta Türkiye de bir server açılması bizim milletimiz açısından ve Yurtdışında ki arkadaşların "Ping Abuser" gerçekleştiriyorsunuz gibi ağlamalarını aza indirecek bir uygulama olur.Bunun için İmza kampanyamıza yardımda siz Türk Rainbow Six Siege oyuncularımızdan imza toplamak ve bu imza topluluğunu istatistikler ile Rainbow Six Siege takımına ulaştırmayı hedeflemeyi istiyorum.JABBA Oyun TV adlı Youtube kanalından bir abimiz dile getirdi (Bknz.)

Bu video altına bir imza kampanyası başlatmak istedim.

Bugün Soner imzanı bekliyor!

Soner Usta bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye'ye Server İstiyoruz.». Soner ve imza atan diğer 450 kişiye katıl.