Kampanya Kapatıldı

VAKIFBANK EMEKLİLERİ HİKAYELERİNİN KALAN KISMINI YAZIYOR

Bu kampanya 653 destekçiye ulaştı

Biz aşağıda imzası bulunan vakıfbank emeklileri;
Vakıfbank Emekli Sandığı Vakfının özerk, şeffaf, demokratik şekilde yönetilmesini, Emekli Sandığı Vakfında, sözün, yetkinin, kararın, gerçekten vakıfbank emeklileriyle, çalışanlarında olmasını,
Vakıfbank emeklilerinin 2001 Yılından bu güne kadar uğradıkları hak kayıplarının, (2001 Yılı maaş, 2002-2004 Yılları maaş zammı, 2004 Yılı ikramiye kayıpları) maaş hesapları düzeltilerek iade edilmesini, dava açan emekli ve çalışanlarla ibralaşılmasını,
Emekli Sandığı Vakfının Vakıfbanktaki %16,10 hissesinin banka tarafından üç ayrı bağımsız değerleme firmasına yaptırılan değerleme çalışmasının sonuç bölümlerinde belirtilen değerlerin ortalaması gözününde bulundurularak belirlenmesi, hisselerin reel değerinden satılarak, paranın nakit olarak en kısa zamanda Emekli Sandığı Vakfının kasasına girmesini,
Emekli Sandığı Vakfının SGK’ya(SSK) devri gerçekleşirse,
Emekli Sandığı Vakfının SGK'ya(SSK) devrinin, vakıfbank emeklilerinin haklarıyla, hukuklarıyla, hak kayıbına uğratılmadan yapılmasını,
Emekli Sandığı Vakfının SGK’ya(SSK) devrinden sonra vakıfbank emeklileriyle, çalışanlarının gerçekten söz, yetki, karar sahibi olduğu, özerk, şeffaf, demokratik yönetilen bir Emekli Sandığı Vakfı var edilebilirse faaliyetini sürdürmesini,
Eğer bu mümkün değilse yaşadığımız mağduriyetlerin devamı niteliğindeki Emekli Sandığı Vakfının SGK’ya(SSK) devir bedelinin peşin ödenmesini, peşin ödeme kabul edilmezse, 15 yıl taksitlerle ödenecek devir bedelinin faiziyle banka hesaplarında bloke edilerek ödemeler için muhafazaya alınmasını,
Emekli Sandığı Vakfının SGK’ya(SSK) devrinden sonra elinde kalan varlıklarının hisseleri oranında hak sahiplerine dağıtılarak Emekli Sandığı Vakfının tasfiye edilmesini,
Yukarda ana başlıklarını koyduğumuz konuların bizlerinde onaylayacağı uzman ve uzman kuruluşlarca olgunlaştırılarak detaylandırılmasını, talep ediyoruz. Saygılarımızla.

Bugün RIZA imzanı bekliyor!

RIZA EKİNCİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O Emekli ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı Başkanlığı'na VAKIFBANK EMEKLİLERİ HİKAYELERİNİN KALAN KISMINI YAZIYOR». RIZA ve imza atan diğer 652 kişiye katıl.