Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürlüğü ve Genel Maden İşçileri Sendikası ve 1 diğer muhatap daha

Kime sorsanız Zonguldak'ın olmazsa olmazının emektar madenciler olduğunu bilir. Hele Zonguldak'ta yaşayanlar için kömür ve maden işçileri şehrin manası gibidir.

Maden kazalarında hayatlarını kaybeden maden şehitleri anıtı da Zonguldak'a ve hepimize maden işçilerini tanıtmak ve hatırlatmak için yapılmış bir anıt. Bir nevi son görev aslında maden şehitlerine.

Fakat şu an anıtın hali içler acısı. Madencilerimizin isimlerinin yazılı olduğu plaklar sökülmüş, yazılar silinmiş durumda.

Anıtta kötü durumda bulunan plakaların durumunun biran önce düzeltilmesini, isimleri silinen madencilerimizin isimlerinin yeniden yazılmasını talep ediyorum. Zonguldak'ta okuyan, bu şehri tüm değerleriyle benimsemiş, maden işçilerine saygı duyan ve maden kazalarında şehit olmuş tüm madencilere yapılan bu saygısızlığa tahammül edemeyen bir üniversite genci olarak; başta canı çok yanmış Zonguldak halkı olmak üzere, emeğe saygı duyan herkesin sessiz kalmayacağına inanıyorum. Maden şehitlerimize yapılan bu saygısızlığın biran önce düzeltilmesini istiyorum.

Siz de imzanız atarak maden şehitlerimizin hakettiği özeni görmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürlüğü ve Genel Maden İşçileri Sendikası
  • T.C Zonguldak Valiliği ve T.C Zonguldak Belediyesi

Mehpare Babaoğlan bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 268 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Mehpare imzanı bekliyor!

Mehpare Babaoğlan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürlüğü ve Genel Maden İşçileri Sendikası: Zonguldak Maden Şehitleri Anıtı utanç tablosundan kurtulsun». Mehpare ve imza atan diğer 267 kişiye katıl.