Sigorta iptâllerindeki komisyon iadesi kalksin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Yok olmanın eşiğinde olan Sigorta acentelerinin en büyük ortak sıkıntısı poliçe iptallerinde komisyonlarımızın geri alınmasıdır.
Bizler çok emek harcayarak para kazanmaya çalışıyoruz. Kazandığımız paralarda poliçe başına çok cüzi miktarlar. Yine de yılmıyoruz. Yeri geliyor bir tane poliçe için günlerce, haftalarca uğraşıp poliçeyi oluşturuyoruz. Bunun yanında personel çalıştırıyoruz, dükkân kiramız, sabit giderler, yakıt masrafları vb. birçok giderimiz bulunuyor. Her işlemimiz kayıtlı, kayıt dışı 5 TL'lik bile gelir elde etmiyoruz. Vatandaşlık görevimiz olan vergimizi kuruşuna kadar ödüyoruz. Örnek verecek olursak en basiti bir tesisatçı, bir elektrikçi, bir teknik servis bile çağırdığınızda hiç bir şey yapmasa bile servis ücreti adı altında en az 50 TL alıyorlar.
Bizlerin bu kadar alın teri dökerek, bu kadar rekabetin içinde ayakta kalmaya çalışırken bir de kazandık dediğimiz komisyonlarımızın iptal işlemlerinde iade edilmemesini istiyoruz.

Bugün Yalçın imzanı bekliyor!

Yalçın Metin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye odalar ve borsalar birliği: Sigorta poliçesi iadesi kalksın». Yalçın ve imza atan diğer 1.967 kişiye katıl.