Petition update

Zeytin ağaçları yine tehdit altında!

Aydın Şensal
Balıkesir, Turkey

Jun 2, 2017 — Zeytin ağacımız, zeytinimiz, zeytinyağımız, ekmeğimiz, aşımız, aşkımız, milli değerimiz, gelecek kuşaklara aktaracağımız en büyük mirasımız,

“Kendi kültürüne,
Tarihine,
Özüne,
Köküne,
İşine, gücüne,
Nefesine,
Aşık olduğu tadına,
Soluduğu havasına,
Duacı olduğu sağlığına,
Evine, ailesine, canına, kasteder mi insan?”
HAYIR, ETMEYECEK! (etmemeli!)

Zeytin ağaçlarımızın koruma kalkanı olan 3573 sayılı kanun, değişiklik talebiyle yeniden gündeme getirilmiştir.

Zeytincilik kanununda öngörülen değişikliğin yapılması, hem çevremize hem de ülke zeytinciliğine büyük ve geriye dönüşü olmayacak zararlara yol açması anlamına gelmektedir.

Küresel iklim değişikliklerinin yaşandığı dünyamızda daha ne kadar yeşilden vazgeçebiliriz.

Zeytincilik Kanunu yönetmeliğinin değiştirilmesi, tabiatın, canlıların yaşam alanlarının, ekosistemin ve ülkemiz zeytinciliğinin yok edilmesi anlamına gelmektedir.

Herkesi ama herkesi zeytinciliğimizin ölüm fermanı olacak bu yasa tasarısına itiraz etmeye ve "ZEYTİN AĞACIMA DOKUNMA" demeye davet ediyorum.

Sizlerden ricam sosyal medya hesaplarınızda kampanyayı, kişisel mesajınızı da ekleyerek paylaşın. Bu kampanyayı imzalamanın sizin için ne anlama geldiğini yazarsanız listenizdeki pek çok kişinin sizin hislerinizle bağlantı kurmasını sağlayabilirsiniz.

AYVALIK ZEYTİN ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ ADINA
AYDIN ŞENSAL

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.