Kampanya Kapatıldı

Türkiye Genelinde Köpekler için Serbest Oyun Alanları

Bu kampanya 818 destekçi ulaştı

Biz köpek sahipleri, büyük bir toplum olarak Türkiye'nin her il ve ilçesinde köpeklerimizin serbestçe dolaşıp sosyalleşebileceği park ve ya alanlar istiyoruz.Var olan bir çok büyük parkın, sahilin, büyük mesire alanlarının da bir bölümünün  etrafının kapatılarak köpeklerimize ait bir bölüm oluşturulabileceğini düşünüyoruz.Biz köpek sahipleri,sokağa çıktığımızda insanlarla tartışmaktan bıktık,bazı insanlar kendi korkuları yüzünden bizlere bağırıp çağırıyorlar.Her evcil hayvanın özgürce gezip dolaşabileceği alanlar olmalı ki böyle sorunlar yaşanmasın.Köpeklerimizin de özgürce koşup birbirleriyle oyunlar oyanamaya ihtiyaçları var.Bizim gibi sıkıntılar çekenler için de özel alanlar olsun ki herkes mutlu olsun.Ne diğer insanlar köpek gezdirenlerden rahatsız olsun, ne de köpek gezdiren arkadaşlarım diğer insanlardan..Desteklerinizi Lütfen Kampanyayı İmzalayarak Belirtin.Öncelikle ben sizlere İstanbul Tuzla'dan sesleniyorum,en yakın zamanda bu talebimize cevap bekliyoruz..

Bugün hilal imzanı bekliyor!

hilal arslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Genelinde Köpekler için Serbest Oyun Alanları». hilal ve imza atan diğer 817 kişiye katıl.