Kampanya Kapatıldı

Fatih Terim'e tazminat ödenemez!

Bu kampanya 179 destekçiye ulaştı

Tüm futbol taraftarlarının, televizyonda maç seyredenlerin, futbolcuların, futbol kulüplerinin vs. üzerinde hakkı olduğu TFF, kendisini içine düşürdüğü durumdan dolayı kamuoyunca istifası beklenen Milli Takımlar futbol direktörü Fatih Terim'in sözleşmesini feshederek hem istifa durumunda ödemekle yükümlü olacağı tazminattan (1.450.000 €) kurtarmakta hem de anlaşılan o ki federasyon tarafından sözleşmenin feshi yoluyla adı geçene tazminat ödenmesinin (3.500.000 €) yolunu açmaktadır. Fatih Terim işgal ettiği makamın gerektirdiği normda davranmayarak kendisini  "ayıplı hizmet" durumuna düşürdüğünden TFF'nun sözkonusu 3.5 milyon € tazminatı ödememesi ve ilgili kayıtları şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmasını talep ediyoruz.

Bugün Tugrul imzanı bekliyor!

Tugrul SOYLU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Futbol Federasyonu: Fatih Terim'e tazminat ödenemez!». Tugrul ve imza atan diğer 178 kişiye katıl.