Benim memleketimin çocuklarının da futbol oynayacakları bi stadları olsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ben Idil-Şırnak' lıyim.Benim böyle bir imza kampanyasını başlatmam için çok değerli nedenler olduğunu sizinle paylaşmak istiyorum.Özllikle başta çocuklar aklınıza gelsin, sonra büyükler olarak bizler yıllardır ilçemizde olan toprak sahada futbol oynuyoruz diyeceğim ama oynamaya çalışıyorum desem çok daha iyi olur.Bizler çok zor şartlarda oynayıp bazı yerlere geldik, gelmeye çalıştık ve hiç pes etmeden de devam edeceğiz ama modern futbolda artık yüreği ortaya koymak bazen yetmeyebiliyor ve bunun için de kesinlikle çocukların yetişmesi ve gelişimi için en azından antrenmanını yapabileceği bir sahaya ihtiyacı olduğunu belirtmek istiyoruz.Bunu belirtmek için de sesimizi çok çıkardık ama nedense size bir türlü ulaşamadık.Eminim ki bu isteğimize kulak verip, harekete geçmeniz göreviniz boyunca yapacağınız en değerli çalışmalarınızdan biri olup başta sizleri ve bölge halkını çok mutlu edecektir. Çocuklar geleceğimiz deyiple kalmayalım hep birlikte harekete geçelim...Teşekkürler.

Saygılarımla.                    Kerim İmük

İdil/Şırnak

Bugün TFF imzanı bekliyor!

TFF bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Futbol Federasyonu : Benim memleketimin çocuklarının da futbol oynayacakları bi stadları olsun.». TFF ve imza atan diğer 530 kişiye katıl.