Beşiktaş Takımı Küme Düşürülsün

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Beşiktaş'ın yıllar sonraki bu başarısı, kendi taraftarlarında psikolojik sorunlara yol açmıştır. Bu psikolojik sorunlar öyle boyutlara ulaşmıştır ki zaman zaman halkı kin ve düşmanığa tahrik etmektedir. Ayrıca Avrupa'da ülkemizi kötü temsil ederek takımın çeşitli cezalar almasına sebep olmuşlardır. Ülkedeki futbolseverlerin yüzde 60 gibi büyük çoğunluğunu oluşturan Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının futbola olan ilgilerinin azalmasına sebebiyet vermişlerdir. Ülkede insanlar arasında kutuplaşmalar başlamıştır. Beşiktaş taraftarları takımının başarısını abartarak gerek sosyal medyada gerekse toplum içinde diğer takım taraftarlarına ağır hakaretler ve küçük düşürücü sözler sarf etmeye başlamışlardır. Kıyasa dahi açık olmayan 'Fabri' ve 'Muslera'yı kıyaslamışlar dahası 'Fabri'nin 'Muslera'dan iyi olduğunu kabul etmişler ve bunu zor kullanarak karşı tarafa kabul ettirmek istemişlerdir. 'Oğuzhan'nın 120 milyon Euro değerinde olduğu gibi çeşitli iddialarda bulunarak toplum içinde yanlış bilgilerin yayılmasına sebep olmuşlardır. Kendi takımlarının taraftarı olmayanları 'renkliler' söylemiyle dışlamışlar 'Şenol Güneş'i ilah yerine koymuşlardır. Beşiktaş taraftarının günden güne artan bu ırkçı yaklaşımları ve hakaretleri toplumun değerlerini zedelemektedir. Bu durum ülkeyi her geçen gün biraz daha iç savaşın eşiğine sürüklemektedir. Beşiktaş taraftarları sosyal medyada ve toplum içinde adeta terör estirmektedir. Bu durumun önlenmesinin tek yolu Beşiktaş takımının acilen küme düşürülmesidir.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Futbol Federasyonu: Beşiktaş takımı küme düşürülsün». Ahmet ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.