Kampanya Kapatıldı

Hakem Soytaç Sirek TFF Hakem Görevinden Alınsın

Bu kampanya 12 destekçiye ulaştı

Aydın Amatör 2. lig 4. gruptaki Altınkumspor - Mursallıspor maçında hakem soytaç sirek Maçı katletmiştir ve yanlı yönetim göstermiştir altınkum spor olarak lehimize olan bariz penaltımızı vermemiş olup 2. yarı ofsayt olmayan iki pozisyona ofsayt çalıp son dakikada attığımız gole ofsayt verip golümüzü iptal etmiştir .bunla kalmamış yüksek topta iki mursallı oyuncunun birbirine çarpıp topun bizin futbolcunun önünde kalıp golünü kaleciye faul olarak gösterip iptal ederek durumu daha vahim hale sokmuştur maç sonu itirazlarımız sonucu 4. hakemin bize söylediği boşuna daha fazla ortamı germeyin laf söylemeyin bir dahaki maça başka arkadaş gelecek bu size daha fazla zarar verir diğer maçta arkadaşı size daha fazla zorluk çıkarır demiştir 2. amatörde her maç harcamalar yapmaktayız maç başı vermekteyiz. Sadece 20 bin TL lisans parası ödedik hakkımız emeğimiz çalınmıştır . maçın hakeminden şikayetçiyiz...,

Bugün burak imzanı bekliyor!

burak gülen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «türkiye futbol fedarasyonu: Hakem Soytaç Sirek TFF Hakem Görevinden Alınsın». burak ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.