Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Genel Müdürlük Türkiye Ekonomi Bankası ve 2 diğer muhatap daha

"Biriktiren Kredi" hakkında yayına giren yeni reklam filmi, iş yerinde kadınlara karşı sözlü tacizi normalleştirdiği için YouTube'dan ve TEB'e ait tüm mecralardan kaldırılmasını talep ediyorum. Türkiye'de kadınlar iş yerinde gerek müşterilerinden gerekse de erkek çalışma arkadaşları tarafından zaten yaygın biçimde tacize uğruyorlar.

Mevcut araştırmalar ve haberlere baktığımızda kadınların yoğunlukla muzdarip oldukları bu konuyu böyle mizahi anlatılar aracılığıyla normalleştirilmesi ve tebessümle bakılacak bir konuymuş gibi yansıtılması, bu konunun iyileştirilmesi amacına hizmet etmez. Aksine, kadınların çektiği bu sıkıntıyı önemsizleştirir.

Türkiye Ekonomi Bankası gibi önemli bir kurumun bu reklamı YouTube'dan ve TEB'e ait tüm mecralardan kaldırmasını ve bundan sonraki iletişim çalışmalarında bu tarz toplumsal önem arz eden konulara karşı daha hassas davranmasını istiyorum.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
    Türkiye Ekonomi Bankası
    Reklam Özdenetim Kurulu
    RTÜK

Duygu Yaşar bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 1.579 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Duygu imzanı bekliyor!

Duygu Yaşar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Ekonomi Bankası: Olgun Şimşek'in oynadığı "Biriktiren Kredi" reklamı YouTube'dan kaldırılsın». Duygu ve imza atan diğer 1.578 kişiye katıl.