Kampanya Kapatıldı

Mahmut ve ailesinin umudu olalım

Bu kampanya 67 destekçiye ulaştı

Suriye'de gece evlerinin bombalanması sonucu bir çocuğunu kaybeden ailenin kurtulan çocuklarından biri de gözünü kaybetmiş.Koşullardan dolayı çocuğunu Suriye'de tedavi edemeyen aile Hatay'a gelmiş.6 ameliyat geçiren 8 yaşındaki Mahmut'a göz protezi için özel hastahaneler 3.500 Tl gibi bir fiyat sunmuş.Hatay valiliği sayesinde Mahmut'un göz protez nakli için gerekenler yapılmaya başlandı.Fakat 8 yaşındaki Mahmut ailesinin geçimini sağlamak için babasıyla kağıt ve karton toplamaya gidiyor.Baba günde 30-40 Tl kazandıklarını söylüyor.5 kişilik bir ailenin geçinmesi için düşük bir miktar.Biz gönüllü olarak babaya bir iş bulabilirsek,okul çağında olan Mahmut'un eğitimi için gönüllü birilerini bulabilirsek ya da yardım toplayabilirsek savaş mağduru bir aileyi daha kurtarmış oluruz.Hatay ve çevresinde bulunan psikologlardan ricamız ise görme kaybından dolayı psikolojisi bozulan ve yaşıtlarıyla oynamaktan çekinen Mahmut'a gönüllü olarak tedavi etmeleri.Lütfen bu yardıma ihtiyacı olan aileye el birliğiyle destek olalım,bir kardeşimizin umudu olalım.

Bugün Ece imzanı bekliyor!

Ece Gündoğdu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı: Mahmut ve ailesinin umudu olalım». Ece ve imza atan diğer 66 kişiye katıl.