Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 49 destekçiye ulaştı

Çünkü bisiklet demek hem pedal çevirdikçe günlük kardio egzersizini keyifli ve havadar bir şekilde, kimseye ve hiçbir mekana bağlı kalmadan yapmak, hem toplu taşımaya veya arabaya mecbur kalmadan dilenen saatte dilenen yere gidebilmek, hem okuldan/işten eve dönüşte markete uğrayıp gündelik ihtiyaçları alabilmek, hem hafta sonu atlayıp pikniğe veya yakın civarda keşfedilmeyi bekleyen yeşilliklere gidebilmek demek.

Bisiklet özgürlük demek. Doğaya saygı demek. İki tekerden çok daha fazlası demek.

Hadi siz de değişim için pedal çevirin, belediyelerden güvenli ve kabul edilebilir bisiklet yolları isteyin, benzinli motorlu taşıtlar yerine doğa dostu bisikletler almayı isteyin.

Bugün Doğacan imzanı bekliyor!

Doğacan Onaran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye'deki Belediyeler, Ulaştırma Bakanlığı, İlgili Kurum ve Kuruluşlar: Kentlerimize güvenli bisiklet yolları yapılmasını ve bisikletin bir taşıt olarak trafikte kabul görmesini sağlayın». Doğacan ve imza atan diğer 48 kişiye katıl.