0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

arkadaşlar bizim sosyal ve iş yaşantımızın ulaşım zorluğu olduğunu bilirsiniz merdivenle,bozuk kaldırımlarla,yada yürürken bize çarpan yayalar ve tekerlekli sandalyelilerin binmesini beklemeden giden otobüs şoförleri,binbir çabayla ulaştığımız metro,asansörü çalışmayan yada olmayan metrobüs durakları.bu olumsuzlukların düzenlenmesi asırlar sürecek çünkü sorunumuz önemsenmiyor peki yıllarca evde mi kalacağız.biz çalışmak zorundayız kimseye yük olmadan yapabileceğimiz işimize ulaşmayı ancak bize taksitli satış sağlayacak otomobil firmalarının duyarlı olmalarını,birilerinin mutlaka bu işlemde zarar değil kendi kazançları ve satışlarının da iyi olacağını düşüneceğine inanıyorum.ben işime gitmek için kapımda küçükte olsa arabama binmeyi ve iş yerimde inmeyi istiyorum.bankalar ve kırediler ile değil.biz otomobil firmaları ile araba almak istiyoruz.

Bugün Nurgül imzanı bekliyor!

Nurgül Karameşe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «türkiye'de ki tüm otomobil fimaları bu kampanya ya destek : engelliler için otomobil firmaları uygun taksitler ile araba almada kolaylık sağlasınlar». Nurgül ve imza atan diğer 22 kişiye katıl.