Türkiye’de bulunan 18 yaş üzeri Suriyeli erkekler askere alınsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Suriyeli erkekler, ülkeleri paramparça olmuşken, mülteci sıfatıyla Türkiye başta  olmak üzere, birçok ülkeye kaçarak canlarını kurtarmaya çalışmışlar, dolayısıyla vatanlarını sahipsiz bırakmışlardır. Bu, vatana ihanettir.Vatanın da  savaş şartlarından dolayı rahat şekilde hareket edemediğinden ülkemize gelerek bunu yazları plajlar da kışları kayak merkezlerinde günlerini gün etmektedirler.Bu ülkede yaşayarak, bu ülkenin imkanlarından faydalanarak, bu ülkeye zarar vermeleri Yüce Türk milletine, birer ihanettir. Nasıl bizler gibi bu ülkede yaşayarak her türlü imkanlardan faydalanıyor iseler. Her Türk, erkeği gibi onlarında askerlik şartlarını yerine getirmeleri birer borçtur. Bu ülkeye  vefa borçları olduğunu unutmamaları için askere alınarak  bunu göstermeleri gerekmektedir.

Bu durumda, askerlik yaşındaki Suriyeli erkekler,  ülkemizde dilenci ve mülteci konumunda yaşamak yerine, belli bir temel askeri eğitim aldıktan sonra, vatanlarına gönderilmeli veya belli askeri operasyonlar ve harekatlar kapsamında kendi vatanları için mücadeleye katılmaları sağlanmalıdır. Bu askeri temel eğitim, Genelkurmay Başkanlığımız önderliğinde, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde, özellikle Türkiye'nin güneyinde, Suriye sınırına yakın, bu iş için ayrılan kışlalarda veya ayrıca kurulacak merkezlerde rahatlıkla gerçekleştirilebilir.Ülkemizin şu günlerde Zeytin Dalı operasyonu gerçekleştirdiği sırada Suriyeli erkeklerin belli bir eğitimden sonra askere alınarak ülkemize faydası olacağını düşünmekteyiz.Buradan Zeytin Dalı operasyonu için görev başında olan  askerlerimiz Allah yardımcınız, hızır yoldaşınız olsun.
Türk milleti, bağrından yükselen kahraman Mehmetçik ile gurur duyuyor.

Bugün Emrah imzanı bekliyor!

Emrah Aktas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye’de bulunan 18 yaş üzeri Suriyeli erkekler askere alınsın.». Emrah ve imza atan diğer 296 kişiye katıl.