Kampanya Kapatıldı

Yeni ilave gümrük vergisinin 1 Ekim 2020 itibari ile son bulması.

Bu kampanya 6 destekçiye ulaştı

17/04/2020 tarihinde yürürlüğe giren ve 1/10/2020 tarihinde bitecek olan "ilave gümrük vergisi kararnamesi" nin an itibari ile 1/1/2021 tarihine kadar uzatılmış olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Tüketiciler olarak, pandemi döneminde ekonomik olarak zor günler geçirmekteyiz. Gerek yukarı doğru ivmelenen döviz kurları, gerek ise; 17/04/2020 tarihinde yürürlüğe giren ilave gümrük vergisi kararnamesi, bu zor günlerde yeni birşey alma konusunda biz tüketicileri zor duruma hatta olanaksız duruma düşürmektedir.

Yetkili makamlardan ve Sayın Cumhurbaşkanı'mızdan söz konusu "uzatılmış ek gümrük vergisi kararname" sinin, geri çekilmesini arz ediyor ve mevcut uygulamanın 1/10/2020 itibari ile son bulmasını talep ediyoruz.

Saygılarımızla.

Bugün Cengiz Kaan imzanı bekliyor!

Cengiz Kaan Kayıran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı : Yeni ilave gümrük vergisinin önce ki kararnamede ki gibi 1 Ekim itibari ile son bulması.». Cengiz Kaan ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.