Kampanya Kapatıldı

Doktorların kölelik nöbetine son verin!

Bu kampanya 135 destekçiye ulaştı

Sağlığımızı emanet ettiğimiz Doktorların 36 saattir hiç uyumadan nöbette kalması, Özellikle mesleğinin başında Asistan Doktorlara yapılan "çömez/köle" muamelesinden acilen vazgeçilmelidir.

30günlük bir ayda 36 saatten 10 nöbete hayır!!!

Doktorlara neden gideriz? Peki 36 saattir uykusuz, evinden uzakta hastane ortamında, her türlü curcunanın olduğu binalarda daralmış bir insan evladından ne kadar şifa bulabilirsin? Bu durum sence de ürkütücü değil mi? Kölelik sistemine hayır! Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı hem personellerinin hem de vatandaşlarının sağlığı için 36 saat nöbet uygulamalarından vazgeçmelidir.

Hastalık ve sağlık bizler için. Bugün sağlıklı olabilirsin ancak yarın sağlık aradığında sağlık bulmak istiyorsan Doktorlara uygulanan bu köleliğe dur de!

Bugün pınar imzanı bekliyor!

pınar eröz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye cumhuriyeti, T.C. Sağlık Bakanlığı: Doktorların kölelik nöbetine son verin!». pınar ve imza atan diğer 134 kişiye katıl.