Kampanya Kapatıldı

Suriyeli vatandaşalra verilen hakların Türk evlatlarınada verilmesini!

Bu kampanya 86 destekçiye ulaştı

Bizler bir iş sahibi olabilmek için ailemiz zor durumda olduğu halde bişeyler başarmak için sınavlara girip çalışırken bir

neden bir suriyelinin bursu benim emekçi asgari ücretle çalışan vatandaşımın çalıştığı paraya denk geliyor

bir Türk burslu öğrenci 400 tl burs alırken neden bir asgari ücretin 1404 tl olduğu ülkemde Suriyeli öğrenci 1200 tl burs alıyor?

artık bazı şeylere dur denmeli kendi ülkemizde hiç görmediğimiz hakları başkalarına uygulanırken görmeye tahammül edemiyoruz.

bir Suriyeliye 200 tl kira yardımı yapılırken benim gece kondu'da yaşayan halkıma yardım yapılmıyor ? neden bir Suriyeli Mülteciye ilaç katkı payı ücretisiz iken bir Türk vatandaşına %20 ? neden bir Türk işçi dükkan açarken 330tl dükkan harç öderken suriyeli mülteciler ödemiyor ? neden biz motoruna göre taşıt vergisi öderken bir Suriyeli Mülteci ödemiyor ?

Emek verip başkalarının o emeği vermeden kazanmasına sahip olmasına karşı çıkıyoruz ve bizede bazı hakların verilmesini yetenekli öğrencilerin yetenek sınavı ve mülakat ile üniversiterin kendi öğrencisini kendisi seçmesini asgari ücretin artmasını istiyoruz kendi ülkemizde sığınmacı gibi degil birer vatandaş gibi bizde ay sonunda para yetmiycek m, derdini görmek istemiyoruz gereğinin yapılmasını istiyoruz.

ARTIK BİZE'DE BAZI HAKLARIN TANINMA ZAMANI GELDİ KENDİ HALKINI VATANDAŞINI UNUTMA TÜRKİYE !

Bugün Atakan imzanı bekliyor!

Atakan Bektas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti: Suriyeli vatandaşalra verilen hakların Türk evlatlarınada verilmesini!». Atakan ve imza atan diğer 85 kişiye katıl.