Murat Han Türkiye'ye getirilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Çocuğum 21.05.2020 tarihinde Ukrayna'daki Перенатальный центр роддом номер 2 города днепропетровска hastanesinde dünyaya geldi. 24.05.2020 tarihinde çocuğumu hastaneden taburcu ettiler ve eve getirdik.  28.05.2020 Tarihinde çocuğun göbeğinden kan akmasından dolayı 9 роддом город Каменское hastanesine götürdük. 01.06.2020 tarihinde çocuğun БОЛЬНИЦА РУДНЕГО Номер 3  днепропетровска hastanesine nakli sağlandı. 04.06.2020 tarihinde çocuğun bağırsaklarındaki sorunundan ötürü ( tam detay vermediler bilmiyoruz ve söylemiyorlar ) acil ameliyat olması gerektiği söylendi ve ameliyata alındı. Ameliyat sonrası çocuk iyi durumdaydı. Ameliyattan 24 saat sonra normal yoğun bakımda kalbi durduğu tekrar çalıştırıldığı bilgisi verildi. Ve çocuk acil olarak bir başka binadaki BEBEK yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Bugüne kadar çocuğun her gün ilaçları ve ihtiyaçları karşılandı.

Dün en son bize verilen bilgide, çocuğun makinesiz nefes alamadığı, reflekslerinin olmadığı ve uyanmadığı bilgisi verildi. Buradaki hastanede çocuğumla ilgilenilmiyor, bilgi verilmiyor ve ÖLÜME TERK EDİLİYOR.

Burada bugüne kadar istenilen tüm ilaçlar tedavi masrafları dahil 10.000 dolara yakın para ödedim. Ama geldiğim noktada maddi hiç bir gücüm kalmadı.

Çocuğumun YAŞATILMASI İÇİN Türkiye’ye Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim Araştırma Hastanesine naklinin sağlanmasını talep ediyorum.