0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelikle soba kullanımının zorunda kaldığı bölgeler ya da mahaller var. Fakat her ne kadar zorunda da kalınsa ısınalım derken fark etmeden zehirleniyoruz. Yani daha açık konuşmak gerekirse akşam olunca sokaklar da ya da balkonlarda nefes almak imkansız hale geliyor. Evler de soba kullanımı tamamen yasaklansın gibi bir imza değil sadece bacalarımızın nefes alınabilir bir miktar da duman çıkarması ya da daha açık olmak gerekirse filtrelelenmiş şekilde işlevini görmesi istediğimiz. Doğal gibi bir hizmetin 21.yy gibi bir zamanda halen daha bir çok yere uzak olması daha farklı konu tabi ki ama en azından bu durum zorunlu da olsa bakanlığın buna el atması lazım denetlensin filtre istesin bir kere takılacak bir durum ne de olsa daha sağlıklı nefes için buna ihtiyacımız var. Keza ülkemizde yeşil alanlarında azalması göz önünde bulundurulacak olur konun önemi daha da artıyor

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Saruhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı : Evlerin bacaklarından çıkan dumanlar için bir düzenlenme gelmesi lazım. Nefes alınmıyor.». Mustafa ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.