Annem ve annem ile aynı durumda olan hastaların tek umuduna sende ışık tut

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Annem Dilek DANİŞ, geçirmiş olduğu kalp durması sonucu hayata tekrar geri döndürülmüş fakat oksijen azlığına bağlı olarak beyin hasarı gerçekleşmiştir. Bu yüzden bilincini kaybetmiş ve yatağa bağımlı bir şekilde hayatını sürdürmektedir. Sağlıkta ki gelişmeler sonucu annemin durumda olan hastalar kök hücre tedavisi ile beyne verilen kök hücre ölmüş olan hücreleri canlandırarak hastanın eski hayatına dönmesi için bir umut yaratmıştır.Fakat sağlık bakanlığı yılda belirli sayıda ki hastanın bu tedaviyi almasını uygun görmüştür ama bu tedaviye ne kadar erken başlanırsa gelen sonuçların o kadar daha iyi olduğu bilinmektedir.Bizim isteğimiz devletin bu kontenjanı arttırması ve hastalara umut olmasıdır. Ülkemizde bu durumda olan çok fazla hasta bulunmaktadır. Ve tek umutları kök hücre tedavisidir. Bu umut annemin ve annemin durumunda ki hastaların yaşama yeniden bağlanmasını sağlayacaktır. Sizden isteğim bu kampanyaya sizde katılın ve annem gibi bu durumda olan hastaların umuduna sizde ışık tutun .

Bugün Ilayda imzanı bekliyor!

Ilayda Daniş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı: Annem ve annem ile aynı durumda olan hastaların tek umuduna sende ışık tut». Ilayda ve imza atan diğer 2.469 kişiye katıl.