Sağlıkçılar 2018 KPSS PUANLARIYLA ATAMA BEKLİYOR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Bilindiği üzere Saglik bakanlığı en son Haziran ayında sağlıkçılara son atamayı yaptı ve bu atamanın üzerinden yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen tekrar atama ile ilgili bakanlığımız hiçbir aciklamada bulunmadı . Bu süreçte lisans KPSS ortaöğretim Kpss ve önlisans KPSS sirssiyla yapıldı. Yuksek puanlarimiza rağmen atananamamin verdiği üzüntü üzerine özel hastanelerde puanlarımizi bahane ederek bizleri ise almadı . Mezun olur olmaz issizlikle mücadele etmeye başladık . Birde bakanliktan bize unit verecek hiçbir aciklama yapılmaması bizleri daha fazla magurm etti . Mağduriyetimizin bir önce giderilmesini talep ediyoruz . 16 yillik eğitim hayatımızdaki uğraş sonucu profesyonel bir şekilde öğrendiğimiz mesleklerimizi yapmak istiyoruz. İlgililerden rica olunur.

Bugün Tuncay imzanı bekliyor!

Tuncay Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca: Sağlıkçılar 2018 KPSS PUANLARIYLA ATAMA BEKLİYOR». Tuncay ve imza atan diğer 1.502 kişiye katıl.