Türk eğitim sistemini geliştirerek daha etkili bir hale getirmek

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye'de eğitim sisteminin tam bir facia olduğu yapılan anket ve sınavlarla kesinleşmiş durumda. Müfredatta aşırı bir yükleme var. Özellikle lise 11. ve 12. sınıfta konuları çoğu okul yetiştiremiyor. Sistem çok zor ve ağır . Eşitsizlik almış başını gidiyor . Devlet okulları yetersiz kalıyor . Öğrencinin yaşına göre uygun olmayan konular ile ilgili geleneksel öğretim ve bu öğretimdeki anlamsız bilgi yüklemesi, öğrencilerin motivasyonunu düşüryor ve eğitim sürecinde isteksiz olmalarına yol açıyor.

Aşırı sitres ve baskıya mağrus kalan öğrencilerin psikolojisi ciddi anlamda bozuluyor.

*12 Mart pazar günü yapılan YGS'ye bir dakikalık gecikme nedeniyle alınmayınca bunalıma girdiği iddia edilen 18 yaşındaki B. K., intihar etti.

*Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde, bu yıl liseden mezun olan ve girdiği LYS sınavından düşük puan aldığı bildirilen 18 yaşındaki Mehmet Turan Güven, geçirdiği bunalım sonucu tabancayla intihar etti.

BU SİSTEM DERHAL DÜZELMELİ GENÇLERİMİZİN HAYATI KARARMAMALI !!!

Bugün bursa__itiraf imzanı bekliyor!

bursa__itiraf bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı: Türk eğitim sistemini geliştirerek daha etkili bir hale getirmek». bursa__itiraf ve imza atan diğer 57 kişiye katıl.