Kandıra'da çöp fabrikası olmasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Türkiye cumhuriyeti ve tarafına Semih Şahin bu kampanyayı başlattı

Çöp, hayatımızın vazgeçilmesi çöplerin bertaraf edilmesi elbette ihtiyaç ama bunun için ihtiyaç duyulan yer Kandıra'mız değil 1 tane devasa tesis yapılacağına her ilçe kendine küçük ölçekli tesis yapsın, her ilçe kendi çöpünü bertaraf etsin. Kocaeli'nin çöpünün %3'ü Kandıra'dan çıkıyor buna karşılık bütün çöpler Kandıra'ya getirilmek isteniyor. Ve Kocaeli'yi, aynı zamanda Kandıra'mızı temsil eden '' milletvekilimiz''  İlyas Seker '' Tesisi istemeyen çöpünü kendi evinin önünde biriktirsin'' diye kustahça açıklama yapıyor. Çiftçiliğin en çok azaldığı ve insanların doğal ürünlere en çok ihtiyaç duyduğu şu dönemlerde, bu tesisi kurma planıyla köylerde kalan insanlarda bir anlamda göç ettirilmeye mahkum kılınıyor. Biz Kandıra halkı olarak boyle bir tesisi kesinlikle ve hiçbir şartla kabul etmiyoruz. Ancak illa ki yapılacaksa boyle bir tesis, her ilçenin kendine yetecek kadar bir tesis kurması her ilçenin kendi halkı tarafından hoş karşılanacaktır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.